Tilavuokraus

Tilavuokraus

TILAVUOKRAUS

 

Vuokraamme hoitohuoneitamme sekä kurssitilaamme. Hoitohuoneet soveltuvat erityisesti manuaalista terapiaa harjoittaville ja kurssitila erilaisten kurssien ja koulutusten pitämiseen pienryhmille.

 

Hoitohuoneita on kaksi, joissa molemmissa on hierontapöydät. Yhteisissä tiloissa on avokeittiö ja odotustila, pieni taukohuone sekä wc. Tällä hetkellä meillä on hoitohuoneissa iltoja ja viikonloppuja vapaana. 

 

Kurssitilaan mahtuu enimmillään 8-10 henkeä ja se soveltuu hyvin erilaisten pienryhmien ohjaamiseen. Kurssitilassa on suuri peili, puolapuut sekä wc. Meiltä löytyy jooga-ja pilatesvälineitä, 10 kpl jumppamattoja, kolme matkaplinttiä, futoneita, fläppitaulu ja tuoleja, joita saa halutessaan käyttää.

Hoitohuoneiden vuokra 50 eur/päivä (8.00-16.00) ja 35 eur/ilta (16.00-21.00).

Kurssitilan vuokra 25 eur/tunti tai 100 eur/päivä.

HUOM! Vuokraamme tilan myös kokonaan käyttöön pidemmällä sopimuksella. Haluamme kuitenkinkin, että tilan vuokraaja (kuten esim. kahvila tai putiikki) sopii meidän konseptiimme. Jos kiinnostuit vuokraamaan tilamme kokonaan omaan käyttöön niin ota meihin yhteyttä niin katsotaan jos yhteistyö voisi toimia. 

Lisätiedot info@organicspirit.fi