Tilavuokraus

Tilavuokraus

TILAVUOKRAUS

 

Vuokraamme hoitohuoneitamme sekä kurssitilaamme. Hoitohuoneet soveltuvat erityisesti manuaalista terapiaa harjoittaville ja kurssitila erilaisten kurssien ja koulutusten pitämiseen pienryhmille.

 

Hoitohuoneita on kaksi, joissa molemmissa on hierontapöydät. Yhteisissä tiloissa on avokeittiö ja odotustila, pieni taukohuone sekä wc. Hoitohuoneen hinta riippuu siitä haluatko näkyvyyttä nettisivuillamme ja somessa ja käyttää ajanvaraustamme.  

 

Kurssitilaan mahtuu enimmillään 8-10 henkeä ja se soveltuu hyvin erilaisten pienryhmien ohjaamiseen. Kurssitilassa on suuri peili, puolapuut sekä wc. Meiltä löytyy jooga-ja pilatesvälineitä, 10 kpl jumppamattoja, kolme matkaplinttiä, fläppitaulu ja tuoleja, joita saa halutessaan käyttää. Kurssitila on vapaana viikolla ja viikonloppuisin.

Hoitohuoneiden vuokra 50 eur/päivä (8.00-16.00) ja 35 eur/ilta (16.00-21.00), mikäli hoidamme markkinoinnin, ajanvarauksen sekä näkyvyyden nettisivuillamme.  Mikäli hoidat kaiken itse, on hinta halvempi.

Kurssitilan vuokra 25 eur/tunti tai 100 eur/päivä, jolloin vuokraaja hoitaa markkinoinnin itse.  Lisätiedot info@organicspirit.fi