Tutustu ihaniin hoitajiimme!

Organic Spiritin hoitajat löydät tältä sivulta!

ANNA DOEPEL

ANNA DOEPEL

Olen koulutukseltani osteopaatti D.O ja koulutettu urheiluhieroja. Osteopatia on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, joka sopii kaiken ikäisille. Osteopatia perustuu laajaan anatomian sekä fysiologian tuntemiseen ja kehitänkin ammattitaitoani säännöllisesti erilaisilla täydennyskoulutuksilla. Lisäksi olen RYT 200 joogaopettaja ja STOTT pilates ohjaaja. Organic Spiritillä olen hoitanut vanhempia ja lapsia eri elämäntilanteissa sekä ohjannut erilaisia ryhmiä vuodesta 2013 alkaen. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Vastaanotan asiakkaita ja pidän kursseja myös Veikkolassa.

Olen vuonna 2008 syntyneen pojan ja 2009 syntyneiden kaksostyttöjen sekä 2015 syntyneen pojan äiti. Etenkin viimeinen raskaus oli oikea tutkimusmatka raskauteen, synnytykseen sekä siitä palautumiseen. Äidiksi tuleminen ja siihen kasvaminen on ollut sekä mullistava, että mahtava kokemus ja jokainen heistä on antanut ja opettanut minulle valtavan paljon.

Omat haasteeni raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen ovat johdattaneet opiskelemaan lantionpohjan ja erkauman kuntoutusta ja olenkin kouluttautunut HELLERsynnytyksestä palautuminen ohjaajakouluttajaksi. Koulutus on peräisin Saksasta, jossa harjoittelu on jo pitkään ollut osa synnyttäneiden äitien palautumista. Organic Spiritin synnytyksestä palautuminen-kurssit perustuvat HELLER-konseptiin ja kurssit ovat pyörineet ensimmäisenä Suomessa 2015 vuodesta alkaen. Näitä oppeja sovellan myös pilates-ja mammajooga-kursseillani.

Kielitaito: Suomi, ruotsi ja englanti

Vastaanotto: Lauttasaari (Lauttasaarentie 17) ja Veikkola (Solbackantie 1)

Minulle käyvät maksuvälineenä eazybreak, epassi, smartum ja edenred. Minut tavoittaa numerosta: 044 0723912 tai info@sunnyvalehealth.fi

JOHANNA RINNE

JOHANNA RINNE

 Parikymppisenä minua vaivasivat astma, migreeni, jatkuvat vatsavaivat ja joka talviset flunssakierteet, kesäisin taas siitepölyallergiat. Ajattelin, että tälle on pakko voida tehdä jotain ja päädyin kuin johdatuksesta opiskelemaan kiinalaista lääketiedettä.

Sain ensimmäistä kertaa toimivia työkaluja itseni hoitamiseen ja pian vaivani olivat poissa!

Kiinnostuin tarkastelemaan terveyttä eri näkökulmista mahdolisimman laajasti. Olen opiskellut useita eri hoitosuuntauksia, ja tehnyt hoitoja vuodesta 2005. Toimin nykyään myös kouluttajana.

Hoidan akuutteja ja kroonisia vaivoja ja kaiken ikäisiä asiakkaita vauvasta vaariin. Hoitoon voi tulla jo ennaltaehkäisevästi, vaikkei mitään vaivoja olisikaan.

”Lääkkeen ottaminen sen jälkeen, kun sairaus on jo puhjennut, on kun alkaisi kaivaa kaivoa vasta sen jälkeen, kun on tullut janoiseksi, tai valmistaa aseita vasta sitten kun taistelu on jo käynnissä. Eikö nämä toimet silloin jo ole liian myöhäisiä?” – Kiinalainen sanonta.

Minulla on mm. seuraavia koulutuksia:

Shiatsu- ja akupainallusterapeutti, akupunkturisti, lasten tuinahieroja, luontaishoitaja, klassinen osteopatia, koulutettu hieroja, kalevalainen jäsenkorjaus, vauvahieronnan ohjaaja, enkelitulkitsija, kraniosakraaliterapeutti, hengitysohjaaja, Doula, energiahoitaja, auravälittäjä, henkiparannus. Sekä lukuisia lyhyempiä- ja täydennyskoulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen homeopatiaa.

Hoitoni räätälöidään aina hoidettavan tarpeiden mukaan. Hoito voi olla esim. akupunktiota, osteopatiaa, jäsenkorjausta, hierontaa, kraniosakraaliterapiaa, shiatsua, energiahoitoa/energiakentän puhdistusta, tai sopiva sekoitus näistä. Ajanvarauksessa kohta ”hoitoaika Johannalle”. Hoitoajat ovat 60min tai 1,5h. Samalle 1,5h ajalle voivat tulla myös äiti ja vauva. Voit olla minuun yhteydessä 040-741 2288 sekä rinne.johanna@hotmail.com.

Minulle käy maksuvälineenä epassi.

ANNI STAUFFER

ANNI STAUFFER

Olen valmistunut osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksen nelivuotisesta koulutuksesta 2018. Työskentelyni kehon parissa alkoi kuitenkin jo vuonna 2010 koulutettuna hierojana erityisesti raskaanaolevien ja synnyttäneiden sekä lasten parissa. Osteopatia on antanut minulle laajasti työkaluja hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja tukea jokaisen asiakkaani terveyttä heidän tarvitsemallaan tavalla.

Isossa osassa työtäni ovat edelleen lapset, niin vauvat kuin teini-ikäiset. Osteopatialla pystytään tukemaan lapsen luontaista kasvua ja liikkeen mahdollistumista läpi lapsuusajan. Myös naisten hyvinvointi niin raskausaikana kun synnytyksen jälkeen on yksi kiinnostuksen kohteitani. Työskentelen yhteistyössä äitiysfysioterapeuttien kanssa synnytyksen jälkeisessä kuntoutumisessa sekä tuen lapsiperheitä kokonaisvaltaisesti heidän arjen haasteissa. Raskausajasta ja synnytyksestä palautumisella on iso merkitys naisen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin läpi elämän. 

Päivitän osaamistani monipuolisesti jatkokoulutuksissa.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, jotka apuani kaipaavat. 

Minut tavoittaa puhelimitse 046 846 6279

JANNA ROSENQVIST

JANNA ROSENQVIST

Olen Janna, fysioterapeutti ja erikoistunut äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan. Valmistuin liikuntalääketieteen maisteriksi Lundin yliopistosta vuonna 2015. Lisäksi olen ratkaisukeskeinen valmentaja ja tuleva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, valmistuen 05/25 (Siria).

 Elämä ja vanhemmuus tuo mukanaan monia muutoksia, ja minä haluan olla tukenasi niiden matkalla. Kehon ja mielen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, ja siksi työskentelen kokonaisvaltaisesti ja holistisesti. Asiakkaani ovat kokeneet minut joustavaksi, empaattiseksi ja tarkkanäköiseksi ammattilaiseksi, jolla on aito kyky kuunnella ja kohdata.

 Yksi suuri intohimoni on itseni kehittäminen. Panostan omaan osaamiseeni ja kouluttaudun jatkuvasti lisää. Minun tärkeimpiä arvojani ovat rehellisyys, luottamus ja aitous, ja ne näkyvät vahvasti vastaanotollani.

Kohtaan sinut lempeästi ja kuuntelen uteliaasti tarinaasi, toiveitasi ja tavoitteitasi. Yhdessä rakennamme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman.

 Voit varata ajan seuraaviin palveluihin:

  • Lyhytterapiaan (etävastaanotto). Tarjoan lyhytterapiaa opiskeluni ohella edullisempaan hintaan, ja ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton.
  • Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan
  • Raskausajan hierontaan
  • Synnytyksen stimulointiin vyöhyketerapian avulla
  • Vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan

 Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni!

 Lempein terveisin,
Janna 

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti ja espanja

Yhtedenotot ja ajanvaraus

instagram: @janna_karininfo

Kotisivut: www.jannarosenqvist.com

Ajanvaraus: Http//vello.fi/physio-pino/

JOHANNA HONKANEN

JOHANNA HONKANEN

 Olen toiminut kätilönä jo yli 14 vuoden ajan ja 7 vuoden ajan minulla on ollut yksityisiä asiakkaita. Tavoitteenani on voimaannuttaa naisia matkalla äitiyteen. Kätilötyöni sydän on aitona ihmisenä kohdata perheet ja kunnioittaa heidän yksilöllisiä toiveitaan sekä ajatuksiaan matkasta läpi raskauden. Erityisenä missionani urallani on ollut viedä fysiologisen synnytyksen hoidon sekä vesisynnytyksen oppeja eteenpäin ja kouluttaa synnytyksen kanssa työskenteleviä sekä perheitä. Työskentelen holistisesti ja välitän aidosti sydämestäni sekä kohtaan kaikki yksilöllisesti.

Palveluihin kuuluu kätilötyö sen monissa eri muodoissa. Esimerkiksi raskauden suunnitteluvaiheessa, synnytyksen pelottaessa, kun on tarvetta käydä läpi edellistä tai juuri tapahtunutta synnytystä läpi. Raskauden aikana tarjoan yksityisiä neuvolakäyntejä, kirjoitan raskaustodistuksia, valmennan synnytykseen joko yksilöllisesti ja korona tilanteen helpottaessa. Annan ohjausta lempeisiin kivunlievitys menetelmiin ja autan synnytyssuunnitelmien teossa. Teen kokonaisvaltaisia synnytyksen käynnistelyhoitoja, joissa yhdistän eri keinoja käynnistellä synnytystä. Annan myös rentoutushoitoja. Toimin tukena ja kätilönä synnytyksissä sekä kotona, että sairaalassa, tätä varten/suunnitellessanne voitte varata käynnin myös. Lapsivuodeaikana olen tukena vauvan kanssa ohjaamisessa, vastasyntyneen hoidossa ja imetysohjaamisessa.

Vastaanotolleni saapuessa sinulla/teillä ei tarvitse olla tarkkaa tietoa tai selvyyttä tarpeistasi, voimme räätälöidä niitä keskustelun pohjalta juuri sinua palveleviksi. Vastaanotolle saa saapua yksin tai kumppanin kanssa. Kaikilta käynneistä ihmiset ovat kokeneet saanneensa mukaan tietoa ja varmuutta sekä luottamus kehoon on kasvanut.

Odotan tapaamistamme, Johanna

Minut tavoittaa: versojajuuret@gmail.com ja 0409644063

 

KIRSI MIIU PALVIAINEN

KIRSI MIIU PALVIAINEN

Minua kiinnostaa ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen. Koen ihmisen olevan psyko-fyysinen kokonaisuus ja se, että saa hoitoa fyysiseen vaivaan, auttaa usein myös henkisistä vaivoista palautumiseen ja päinvastoin.

Olen käynyt pitkän tien oman tervehtymisen saralla ja saanut apua useista eri hoitomuodoista. Oma kokemukseni on innoittanut minua opiskelemaan laajasti hyvinvointia ja itsetuntemusta lisääviä hoitomuotoja ja aloja.

Koulutustaustaltani olen eläinekologi (luonto/ympäristöasiat ovat edelleen lähellä sydäntäni), MB-elämäntaidon valmentaja (life coach), enneagrammiohjaaja, astrologi, kivillä hoitaja, henkinen valmentaja, ThetaHealing practitioner, energiahoitaja sekä koulutettu hieroja.

Elämänkoulu on silti ollut kaikkein tärkein kouluni. Siinä ovat osallisina myös kolme ihanaa rakasta lastani, joiden elämänkulkua olen saanut seurata vierestä alusta lähtien opastaen, tukien ja rinnalla kulkien. He ovat tehneet minusta äidin ja hoivaajan ja kasvattaneet minua kantamaan vastuuta niin heidän kuin omastakin hyvinvoinnistanikin.

Haluan jakaa oppimaani ja auttaa myös muita äitejä ja lapsia voimaan hyvin ja saamaan apua vaivoihinsa.

Kielitaito: suomi ja englanti

Minulle käy maksuvälineenä eazybreak ja epassi. Minut tavoittaa numerosta 045 676 1194 ja lisätietoja minusta saat www.miiumaaria.com.

Anu Parantainen

Anu Parantainen

Usein vastaanotollani puhutaan asioista, joista ihminen ei ole koskaan puhunut kenellekään.

Olen kouluttautunut monenlaisesti, mutta viimeiset 30 vuotta olen toiminut enimmäkseen
lantionpohjanfysioterapeuttina, uroterapeuttina, seksuaalineuvojana, kouluttajana, oppikirjojen kirjoittajana,

TRE- ja asahi- ja työnohjaajana. Olen opiskellut (opiskelu on yksi harrastukseni) mm.: liike- ja tanssiterapiaa, ekspressiivistä taideterapiaa, seksuaaliterapiaa, psykofyysistä psykoterapiaa, tarinateatterin ohjaamista (playback theathre), luontoyhteyttä, naistietoisuutta, trager-menetelmää,viskeraalimanipulaatiota ja craniosacraaliterapiaa. Valmistuin fysioterapeutiksi jo vuonna 1983, mutta virtaa löytyy onneksi vielä, ja olen aina pitänyt työstäni.

Tärkeintä työssäni on kohtaaminen ja rinnalla kulkeminen.
Lantionpohjan toiminnan kartoittamisessa muun tutkimisen ohella käytössäni on mittauslaitteet: pintaemg ja ultraääni. Tarvittaessa voidaan käyttää elektrostimulaatiota liikkeen/tunnon tunnistamisessa ja vahvistamisessa.
Jos sinulla on lantionpohjan kipuja, virtsan/ulosteenkarkailua, lantionpohjan laskeumaongelmaa,kireitä/kipeitä arpia tai seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä, niin näitä asioita voidaan hoitaa ja käsitellä vastaanotolla.

Vastaanotolle voi tulla muidenkin kuin lantionpohjan vaivojen vuoksi.
Työnohjauksessa voi pohtia ammatillista identiteettiä, työssä jaksamista ja oman työn kehittämistä.

Käytän mielelläni erilaisia toiminnallisia menetelmiä työnohjausprosessin aikana. Teen kaikille työnohjattavilleni WSA-analyysin eli työtyylianalyysiin, siitä lisää www.consultica.com. ( Menetelmät – Consultica Oy )
Olen myös kolmen ihanan lapsenlapseni ”nonna” ja 87-vuotiaan äitini apuna tarvittaessa. Labradorin noutaja Cossu ulkoiluttaa minua ja miestäni eniten arjessa. Luonnossa liikkuminen, ruoanlaitto,puutarhanhoito, lukeminen, elämän ihmettely ja monenlaiset konsertit kuuluvat arjen nautintoihin.

Minut tavoittaa numerosta 040-5668347.

 

Olet tervetullut vastaanotolle!

Anu

 

 

 

PÄIVI JOHANSSON

PÄIVI JOHANSSON

Olen funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentaja, naprapaatti, koulutettu hieroja, psykologian kandi, elämän ihmeellisyyksien ihmettelijä, matkaaja ja äiti. Kiinnostuksestani auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisemmin syntyi Health Happens.

Kielet

suomi, ruotsi ja englanti.

Koulutukseni

FLT ravintovalmentaja® on Paula Heinosen (ProHealth Oy) kouluttama ravitsemuksen ja terveyden ammattilainen. Naprapaatti (Naprapat högskolanTukholma), koulutettu hieroja (urheilu). ja psykologian kandidaatti (Turun yliopisto), 

Vastaanotto: Lauttasaarentie 17, 00200 Helsinki

Minulle käy maksuvälineenä myös Epassi.

Sähköinen ajanvaraus www.paivijohansson.weebly.com

Tai www.healthhappens.fi

Tai numerosta 040-5483899

Osoite

Lauttasaarentie 17

00200 helsinki

Puhelin

Anna Doepel: 044 072 3912

Johanna Rinne: 040 741 2288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

La ja Su toimisto kiinni.

 

Seuraa somessa