Tutustu ihaniin hoitajiimme!

Organic Spiritin hoitajat löydät tältä sivulta!

   ANNA DOEPEL

Olen koulutukseltani osteopaatti D.O ja koulutettu urheiluhieroja. Osteopatia on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, joka sopii kaiken ikäisille. Osteopatia perustuu laajaan anatomian sekä fysiologian tuntemiseen ja kehitänkin ammattitaitoani säännöllisesti erilaisilla täydennyskoulutuksilla. Lisäksi olen RYT 200 joogaopettaja ja STOTT pilates ohjaaja. Organic Spiritillä olen hoitanut vanhempia ja lapsia eri elämäntilanteissa sekä ohjannut erilaisia ryhmiä vuodesta 2013 alkaen. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Vastaanotan asiakkaita ja pidän kursseja myös Veikkolassa.   

Olen vuonna 2008 syntyneen pojan ja 2009 syntyneiden kaksostyttöjen sekä 2015 syntyneen pojan äiti. Etenkin viimeinen raskaus oli oikea tutkimusmatka raskauteen, synnytykseen sekä siitä palautumiseen. Äidiksi tuleminen ja siihen kasvaminen on ollut sekä mullistava, että mahtava kokemus ja jokainen heistä on antanut ja opettanut minulle valtavan paljon.

Omat haasteeni raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen ovat johdattaneet opiskelemaan lantionpohjan ja erkauman kuntoutusta ja olenkin kouluttautunut HELLERsynnytyksestä palautuminen ohjaajakouluttajaksi. Koulutus on peräisin Saksasta, jossa harjoittelu on jo pitkään ollut osa synnyttäneiden äitien palautumista. Organic Spiritin synnytyksestä palautuminen-kurssit perustuvat HELLER-konseptiin ja kurssit ovat pyörineet ensimmäisenä Suomessa 2015 vuodesta alkaen. Näitä oppeja sovellan myös pilates-ja mammajooga-kursseillani.

Kielitaito: Suomi, ruotsi ja englanti

Minut tavoittaa numerosta: 044 0723912 tai info@organicspirit.fi

JOHANNA RINNE

Parikymppisenä minua vaivasivat astma, migreeni, jatkuvat vatsavaivat, ja joka talviset flunssakierteet, kesäisin siitepölysllergiat jne. Ajattelin, että tälle on pakko voida tehdä jotain, ja päädyin kuin johdatuksesta opiskelemaan kiinalaista lääketiedettä.

Sain ensimmäistä kertaa toimivia työkaluja itseni hoitamiseen ja parissa vuodessa vaivat olivat poissa!

Kiinnostuin tarkastelemaan terveyttä eri näkökulmista, ja olen opiskellut siitä lähtien useita eri hoitosuuntauksia. Olen myös kiitollinen selkävaivoilleni, jotka johdattivat minut joogan pariin 15 vuotta sitten.

Minulla 2 lasta ja raskaudet ovat olleet minulle todella helppoja, josta kiitän sekä näitä hoitoja, että joogaa. Pyrin auttamaan äitejä, jotta mahdollisimman moni säästyisi raskausajan vaivoilta, jotka eivät suinkaan automaattisesti kuulu raskauteen.

Tarkoitukseni ei ole varata hoitoa hoidon perään, vaan pikemminkin niin, että mietitään mitä itse voi tehdä terveytensä eteen ja sitten matkalla tuen tarvittaessa .

Ihan parasta oli kun eräs äiti kertoi, ” tiedätkö, meillä ei lapset ole olleet enää aikoihin kipeänä. Heti kun tauti meinaa tulla, alan tehdä kaikkia neuvomiasi juttuja, ja tauti ei pääse päälle”!

Minulla mm. seuraavia koulutuksia:

Shiatsu- ja akupainallusterapeutti, akupunktuurikko, lasten tuinahieroja, luontaishoitaja, koulutettu hieroja, kalevalainen jäsenkorjaus, vauvahieronnan ohjaaja, enkelitulkitsija, kraniosakraaliterapeutti, Doula, henkiparannus. Sekä lukuisia lyhyempiä- ja täydennyskoulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen osteopaatiksi.

Minut tavoitat numerosta 040-741 2288

ANNI STAUFFER

Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut kehon toiminnasta erilaisten liikuntaharrastusten kautta ja iän myötä kiinnostus on vain kasvanut. Urheiluhierojan opinnot 2010 auttoivat minut alkuun entistä syvemmän kehontoiminnan ymmärtämisen kanssa, josta nopeasti erikoistuin työskentelemään enemmän raskaanaolevien, synnyttäneiden sekä vauvojen parissa. Klassisen osteopatian opinnot, jotka suoritin Osteopatiakoulu Atlaksessa, veivät minut aivan uusille alueille kehon kokonaisvaltaisen hoitamisen kanssa. Osteopatialla voidaan hoitaa hyvin laajasti lähes kaikkia kehon häiriötiloja ja hoito auttaa ylläpitämään kehon luontaista terveyttä. Hoito sopii kaikille ikään katsomatta ja se sovelletaan aina potilaan sen hetkisen tilan mukaan tehtäväksi.

Olen kahden ihanan tytön äiti ja he ovat opettaneet minulle paljon vauvojen ja lasten hoitamisesta. Tämän lisäksi raskausajan haasteet sekä erityisesti äitien palautuminen raskausajasta ja synnytyksestä ovat lähellä sydäntäni, on synnytyksestä sitten kulunut vuosi tai 15 vuotta.

Minut tavoitat numerosta 046-8466279.

JANNA ROSENQVIST

Olen fysioterapeutti, erikoistunut äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan sekä liikuntalääketieteen maisteri Lyndin yliopistosta, josta valmistui 2015. Lisäksi minulla on Pilates- ohjaajan koulutus. Minulla on pitkä yleisurheilutausta, lajinani pikajuoksu. Äitiyden myötä kiinnostus lantionpohjaan ja sen toimintahäiriöihin sekä äitiysfysioterapian erityisalaan heräsi. Raskauden aikaiset kehonmuutokset, raskauden ajan ja synnytyksen jälkeinen liikunta, erkauman hoidot, arpikudoksen käsittelyt niin episiotomian kuin sektiosynnytysten jälkeen ja lantionpohjan toimintahäiriöt (virtsan-, ulosteen-, ja ilmankarkailu) ja niiden ennaltaehkäisy ovat lähellä sydäntäni. Niin nuorilla synnyttämättömillä naisilla, kuin iäkkäämmillä naisilla voi olla lantionpohjan lihasten heikentymisestä johtuvaa virtsankarkailua tai lihasten yliaktiivisuudesta johtuvaa lantionpohjan kiputiloja.

Kohtaan asiakkaani lempeästi. Kuuntelen toiveitasi ja tavoitteitasi, ja niiden perusteella rakennamme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Tavoitteiden saavuttamiseksi ja harjoittelun tukena voidaan käyttää niin biopalautetta kuin sähköterapiaa heikentyneiden lihasten stimuloimiseen tai rauhoittamaan rakon toimintaa. Tämän lisäksi teen myös raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa.

Moniammatillinen yhteistyö on minulle erittäin tärkeää ja mieluisaa, jota myös hyödynnän tarpeiden mukaisesti asiakkaiteni parhaaksi. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.
Rakkaudella, Janna

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti ja espanja

Yhteystietoni ovat: janna.rosenqvist@gmail.com, puh. 040-720 2506

Lisätietoja: www.fysiojanna.com

johanna honkanen

 

Olen toiminut kätilönä jo yli 14 vuoden ajan ja 7 vuoden ajan minulla on ollut yksityisiä asiakkaita. Tavoitteenani on voimaannuttaa naisia matkalla äitiyteen. Kätilötyöni sydän on aitona ihmisenä kohdata perheet ja kunnioittaa heidän yksilöllisiä toiveitaan sekä ajatuksiaan matkasta läpi raskauden. Erityisenä missionani urallani on ollut viedä fysiologisen synnytyksen hoidon sekä vesisynnytyksen oppeja eteenpäin ja kouluttaa synnytyksen kanssa työskenteleviä sekä perheitä. Työskentelen holistisesti ja välitän aidosti sydämestäni sekä kohtaan kaikki yksilöllisesti.

Palveluihin kuuluu kätilötyö sen monissa eri muodoissa. Esimerkiksi raskauden suunnitteluvaiheessa, synnytyksen pelottaessa, kun on tarvetta käydä läpi edellistä tai juuri tapahtunutta synnytystä läpi. Raskauden aikana tarjoan yksityisiä neuvolakäyntejä, kirjoitan raskaustodistuksia, valmennan synnytykseen joko yksilöllisesti ja korona tilanteen helpottaessa. Annan ohjausta lempeisiin kivunlievitys menetelmiin ja autan synnytyssuunnitelmien teossa. Teen kokonaisvaltaisia synnytyksen käynnistelyhoitoja, joissa yhdistän eri keinoja käynnistellä synnytystä. Annan myös rentoutushoitoja. Toimin tukena ja kätilönä synnytyksissä sekä kotona, että sairaalassa, tätä varten/suunnitellessanne voitte varata käynnin myös. Lapsivuodeaikana olen tukena vauvan kanssa ohjaamisessa, vastasyntyneen hoidossa ja imetysohjaamisessa.

Vastaanotolleni saapuessa sinulla/teillä ei tarvitse olla tarkkaa tietoa tai selvyyttä tarpeistasi, voimme räätälöidä niitä keskustelun pohjalta juuri sinua palveleviksi. Vastaanotolle saa saapua yksin tai kumppanin kanssa. Kaikilta käynneistä ihmiset ovat kokeneet saanneensa mukaan tietoa ja varmuutta sekä luottamus kehoon on kasvanut. 

Odotan tapaamistamme, Johanna

Minut tavoittaa: versojajuuret@gmail.com ja 0409644063

Kirsi Miiu Palviainen

Minua kiinnostaa ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen. Koen ihmisen olevan psyko-fyysinen kokonaisuus ja se, että saa hoitoa fyysiseen vaivaan, auttaa usein myös henkisistä vaivoista palautumiseen ja päinvastoin.

Olen käynyt pitkän tien oman tervehtymisen saralla ja saanut apua useista eri hoitomuodoista. Oma kokemukseni on innoittanut minua opiskelemaan laajasti hyvinvointia ja itsetuntemusta lisääviä hoitomuotoja ja aloja. 

Koulutustaustaltani olen eläinekologi (luonto/ympäristöasiat ovat edelleen lähellä sydäntäni), MB-elämäntaidon valmentaja (life coach), enneagrammiohjaaja, astrologi, kivillä hoitaja, henkinen valmentaja, ThetaHealing practitioner, energiahoitaja sekä koulutettu hieroja.

Elämänkoulu on silti ollut kaikkein tärkein kouluni. Siinä ovat osallisina myös kolme ihanaa rakasta lastani, joiden elämänkulkua olen saanut seurata vierestä alusta lähtien opastaen, tukien ja rinnalla kulkien. He ovat tehneet minusta äidin ja hoivaajan ja kasvattaneet minua kantamaan vastuuta niin heidän kuin omastakin hyvinvoinnistanikin.

Haluan jakaa oppimaani ja auttaa myös muita äitejä ja lapsia voimaan hyvin ja saamaan apua vaivoihinsa.

Kielitaito: suomi ja englanti

Minut tavoittaa numerosta 045 676 1194 ja lisätietoja minusta saat www.miiumaaria.com

Pirjo Vuontisjärvi

Valmistuin homeopaatiksi nelivuotisista ammattiopinnoista Transformational School of Homeopathy:ssa Helsingissä, jossa nyt toimin tutor-opettajana. Aiemmalta koulutukseltani olen yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja ja laaja-alainen erityisopettaja.

 

Olen käyttänyt homeopatiaa lähes koko aikuisikäni. Perheeni kolme lasta (25-, 22- ja 14-vuotiaat), mies ja lemmikit (kaksi koiraa ja vesikilpikonna) on sen avulla yleensä saatu hoidettua. Viime aikoina olen hoitanut myös puutarhaani ja kodin kukkia homeopatialla. Homeopatian lisäksi teen energiahoitoja.

 

VASTAANOTTONI:

Lauttasaaren Organic Spiritissä työskentelen joka toinen viikko perjantaisin.

 

Asun Tampereella mutta vastaanottoni toimii etänä kaikkialle. Lähivastaanottoja on viikottain Tampereella ja noin kerran kuukaudessa Oulussa.

 

Minut saa kiinni:

050-5238536, pirjo@estama.net.

Omat kotisivuni ovat vielä työn alla, mutta tässä linkki homeopatiakouluni sivuille

 

http://www.homeopathyschool.fi/?page_id=1944

ANNA DOEPEL

Olen koulutukseltani osteopaatti D.O ja koulutettu urheiluhieroja. Osteopatia on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, joka sopii kaiken ikäisille. Osteopatia perustuu laajaan anatomian sekä fysiologian tuntemiseen ja kehitänkin ammattitaitoani säännöllisesti erilaisilla täydennyskoulutuksilla. Lisäksi olen RYT 200 joogaopettaja ja STOTT pilates ohjaaja. Organic Spiritillä olen hoitanut vanhempia ja lapsia eri elämäntilanteissa sekä ohjannut erilaisia ryhmiä vuodesta 2013 alkaen. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Vastaanotan asiakkaita ja pidän kursseja myös Veikkolassa.   

Olen vuonna 2008 syntyneen pojan ja 2009 syntyneiden kaksostyttöjen sekä 2015 syntyneen pojan äiti. Etenkin viimeinen raskaus oli oikea tutkimusmatka raskauteen, synnytykseen sekä siitä palautumiseen. Äidiksi tuleminen ja siihen kasvaminen on ollut sekä mullistava, että mahtava kokemus ja jokainen heistä on antanut ja opettanut minulle valtavan paljon.

Omat haasteeni raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen ovat johdattaneet opiskelemaan lantionpohjan ja erkauman kuntoutusta ja olenkin kouluttautunut HELLERsynnytyksestä palautuminen ohjaajakouluttajaksi. Koulutus on peräisin Saksasta, jossa harjoittelu on jo pitkään ollut osa synnyttäneiden äitien palautumista. Organic Spiritin synnytyksestä palautuminen-kurssit perustuvat HELLER-konseptiin ja kurssit ovat pyörineet ensimmäisenä Suomessa 2015 vuodesta alkaen. Näitä oppeja sovellan myös pilates-ja mammajooga-kursseillani.

Kielitaito: Suomi, ruotsi ja englanti

Minut tavoittaa numerosta: 044 0723912

JOHANNA RINNE

Parikymppisenä minua vaivasivat astma, migreeni, jatkuvat vatsavaivat, ja joka talviset flunssakierteet, kesäisin siitepölysllergiat jne. Ajattelin, että tälle on pakko voida tehdä jotain, ja päädyin kuin johdatuksesta opiskelemaan kiinalaista lääketiedettä.

Sain ensimmäistä kertaa toimivia työkaluja itseni hoitamiseen ja parissa vuodessa vaivat olivat poissa!

Kiinnostuin tarkastelemaan terveyttä eri näkökulmista, ja olen opiskellut siitä lähtien useita eri hoitosuuntauksia. Olen myös kiitollinen selkävaivoilleni, jotka johdattivat minut joogan pariin 15 vuotta sitten.

Minulla 2 lasta ja raskaudet ovat olleet minulle todella helppoja, josta kiitän sekä näitä hoitoja, että joogaa. Pyrin auttamaan äitejä, jotta mahdollisimman moni säästyisi raskausajan vaivoilta, jotka eivät suinkaan automaattisesti kuulu raskauteen.

Tarkoitukseni ei varata hoitoa hoidon perään, vaan pikemminkin niin, että mietitään mitä itse voi tehdä terveytensä eteen ja sitten matkalla tuen tarvittaessa .

Ihan parasta oli kun eräs äiti kertoi, ” tiedätkö, meillä ei lapset ole olleet enää aikoihin kipeänä. Heti kun tauti meinaa tulla, alan tehdä kaikkia neuvomiasi juttuja, ja tauti ei pääse päälle”!

Minulla mm. seuraavia koulutuksia:

Shiatsu- ja akupainallusterapeutti, akupunktuurikko, lasten tuinahieroja, luontaishoitaja, koulutettu hieroja, kalevalainen jäsenkorjaus, vauvahieronnan ohjaaja, enkelitulkitsija, kraniosakraaliterapeutti, Doula, henkiparannus. Sekä lukuisia lyhyempiä- ja täydennyskoulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen osteopaatiksi.

Minut tavoitat numerosta 040-741 2288

ANNI STAUFFER

Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut kehon toiminnasta erilaisten liikuntaharrastusten kautta ja iän myötä kiinnostus on vain kasvanut. Urheiluhierojan opinnot 2010 auttoivat minut alkuun entistä syvemmän kehontoiminnan ymmärtämisen kanssa, josta nopeasti erikoistuin työskentelemään enemmän raskaanaolevien, synnyttäneiden sekä vauvojen parissa. Klassisen osteopatian opinnot, jotka suoritin Osteopatiakoulu Atlaksessa, veivät minut aivan uusille alueille kehon kokonaisvaltaisen hoitamisen kanssa. Osteopatialla voidaan hoitaa hyvin laajasti lähes kaikkia kehon häiriötiloja ja hoito auttaa ylläpitämään kehon luontaista terveyttä. Hoito sopii kaikille ikään katsomatta ja se sovelletaan aina potilaan sen hetkisen tilan mukaan tehtäväksi.

Olen kahden ihanan tytön äiti ja he ovat opettaneet minulle paljon vauvojen ja lasten hoitamisesta. Tämän lisäksi raskausajan haasteet sekä erityisesti äitien palautuminen raskausajasta ja synnytyksestä ovat lähellä sydäntäni, on synnytyksestä sitten kulunut vuosi tai 15 vuotta.

Minut tavoitat numerosta 046-8466279.

JANNA ROSENQVIST

Olen fysioterapeutti, erikoistunut äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan sekä liikuntalääketieteen maisteri Lyndin yliopistosta, josta valmistui 2015. Lisäksi minulla on Pilates- ohjaajan koulutus. Minulla on pitkä yleisurheilutausta, lajinani pikajuoksu. Äitiyden myötä kiinnostus lantionpohjaan ja sen toimintahäiriöihin sekä äitiysfysioterapian erityisalaan heräsi. Raskauden aikaiset kehonmuutokset, raskauden ajan ja synnytyksen jälkeinen liikunta, erkauman hoidot, arpikudoksen käsittelyt niin episiotomian kuin sektiosynnytysten jälkeen ja lantionpohjan toimintahäiriöt (virtsan-, ulosteen-, ja ilmankarkailu) ja niiden ennaltaehkäisy ovat lähellä sydäntäni. Niin nuorilla synnyttämättömillä naisilla, kuin iäkkäämmillä naisilla voi olla lantionpohjan lihasten heikentymisestä johtuvaa virtsankarkailua tai lihasten yliaktiivisuudesta johtuvaa lantionpohjan kiputiloja.

Kohtaan asiakkaani lempeästi. Kuuntelen toiveitasi ja tavoitteitasi, ja niiden perusteella rakennamme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Tavoitteiden saavuttamiseksi ja harjoittelun tukena voidaan käyttää niin biopalautetta kuin sähköterapiaa heikentyneiden lihasten stimuloimiseen tai rauhoittamaan rakon toimintaa. Tämän lisäksi teen myös raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa.

Moniammatillinen yhteistyö on minulle erittäin tärkeää ja mieluisaa, jota myös hyödynnän tarpeiden mukaisesti asiakkaiteni parhaaksi. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.
Rakkaudella, Janna

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti ja espanja

Yhteystietoni ovat: janna.rosenqvist@gmail.com, puh. 040-720 2506

Lisätietoja: www.fysiojanna.com

johanna honkanen

 Olen toiminut kätilönä jo yli 14 vuoden ajan ja 7 vuoden ajan minulla on ollut yksityisiä asiakkaita. Tavoitteenani on voimaannuttaa naisia matkalla äitiyteen. Kätilötyöni sydän on aitona ihmisenä kohdata perheet ja kunnioittaa heidän yksilöllisiä toiveitaan sekä ajatuksiaan matkasta läpi raskauden. Erityisenä missionani urallani on ollut viedä fysiologisen synnytyksen hoidon sekä vesisynnytyksen oppeja eteenpäin ja kouluttaa synnytyksen kanssa työskenteleviä sekä perheitä. Työskentelen holistisesti ja välitän aidosti sydämestäni sekä kohtaan kaikki yksilöllisesti.

Palveluihin kuuluu kätilötyö sen monissa eri muodoissa. Esimerkiksi raskauden suunnitteluvaiheessa, synnytyksen pelottaessa, kun on tarvetta käydä läpi edellistä tai juuri tapahtunutta synnytystä läpi. Raskauden aikana tarjoan yksityisiä neuvolakäyntejä, kirjoitan raskaustodistuksia, valmennan synnytykseen joko yksilöllisesti ja korona tilanteen helpottaessa. Annan ohjausta lempeisiin kivunlievitys menetelmiin ja autan synnytyssuunnitelmien teossa. Teen kokonaisvaltaisia synnytyksen käynnistelyhoitoja, joissa yhdistän eri keinoja käynnistellä synnytystä. Annan myös rentoutushoitoja. Toimin tukena ja kätilönä synnytyksissä sekä kotona, että sairaalassa, tätä varten/suunnitellessanne voitte varata käynnin myös. Lapsivuodeaikana olen tukena vauvan kanssa ohjaamisessa, vastasyntyneen hoidossa ja imetysohjaamisessa.

Vastaanotolleni saapuessa sinulla/teillä ei tarvitse olla tarkkaa tietoa tai selvyyttä tarpeistasi, voimme räätälöidä niitä keskustelun pohjalta juuri sinua palveleviksi. Vastaanotolle saa saapua yksin tai kumppanin kanssa. Kaikilta käynneistä ihmiset ovat kokeneet saanneensa mukaan tietoa ja varmuutta sekä luottamus kehoon on kasvanut. 

Odotan tapaamistamme, Johanna

Minut tavoittaa: versojajuuret@gmail.com ja 0409644063

Kirsi Miiu Palviainen

Minua kiinnostaa ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen. Koen ihmisen olevan psyko-fyysinen kokonaisuus ja se, että saa hoitoa fyysiseen vaivaan, auttaa usein myös henkisistä vaivoista palautumiseen ja päinvastoin.

Olen käynyt pitkän tien oman tervehtymisen saralla ja saanut apua useista eri hoitomuodoista. Oma kokemukseni on innoittanut minua opiskelemaan laajasti hyvinvointia ja itsetuntemusta lisääviä hoitomuotoja ja aloja. 

Koulutustaustaltani olen eläinekologi (luonto/ympäristöasiat ovat edelleen lähellä sydäntäni), MB-elämäntaidon valmentaja (life coach), enneagrammiohjaaja, astrologi, kivillä hoitaja, henkinen valmentaja, ThetaHealing practitioner, energiahoitaja sekä koulutettu hieroja.

Elämänkoulu on silti ollut kaikkein tärkein kouluni. Siinä ovat osallisina myös kolme ihanaa rakasta lastani, joiden elämänkulkua olen saanut seurata vierestä alusta lähtien opastaen, tukien ja rinnalla kulkien. He ovat tehneet minusta äidin ja hoivaajan ja kasvattaneet minua kantamaan vastuuta niin heidän kuin omastakin hyvinvoinnistanikin.

Haluan jakaa oppimaani ja auttaa myös muita äitejä ja lapsia voimaan hyvin ja saamaan apua vaivoihinsa.

Kielitaito: suomi ja englanti

Minut tavoittaa numerosta 045 676 1194 ja lisätietoja minusta saat www.miiumaaria.com

Pirjo vuontisjärvi

 

Valmistuin homeopaatiksi nelivuotisista ammattiopinnoista Transformational School of Homeopathy:ssa Helsingissä, jossa nyt toimin tutor-opettajana. Aiemmalta koulutukseltani olen yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja ja laaja-alainen erityisopettaja.

 

Olen käyttänyt homeopatiaa lähes koko aikuisikäni. Perheeni kolme lasta (25-, 22- ja 14-vuotiaat), mies ja lemmikit (kaksi koiraa ja vesikilpikonna) on sen avulla yleensä saatu hoidettua. Viime aikoina olen hoitanut myös puutarhaani ja kodin kukkia homeopatialla. Homeopatian lisäksi teen energiahoitoja.

 

VASTAANOTTONI:

Lauttasaaren Organic Spiritissä työskentelen joka toinen viikko perjantaisin.

 

Asun Tampereella mutta vastaanottoni toimii etänä kaikkialle. Lähivastaanottoja on viikottain Tampereella ja noin kerran kuukaudessa Oulussa.

 

Minut saa kiinni:

050-5238536, pirjo@estama.net.

Omat kotisivuni ovat vielä työn alla, mutta tässä linkki homeopatiakouluni sivuille

 

http://www.homeopathyschool.fi/?page_id=1944

Osoite

Lauttasaarentie 17
00200 Helsinki

Puhelin

Toimisto: 050 550 0926 (La,su ja pyhät suljettu)

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

Lahjakortit: rinne.johanna@hotmail.com

Seuraa somessa