MAMMAJOOGA KURSSI

Kurssilta saat paljon hyviä ohjeita ja tietoa raskaudesta, raskausajan liikunnasta, synnytyksestä sekä siitä palautumisesta. Lisäksi kurssista on paljon hyötyä joogaa tai pilatesta jo harrastaville sekä sitä aloittaville. Kurssi perustuu joogaan, mutta on saanut vaikutteita pilateksesta sekä osteopatiasta saatuihin oppeihin. Kurssilla on jokaisella kerralla myös hiukan teoriaa varsinaisen harjoituksen lisäksi ja saat mukaasi myös materiaalin, joka tukee kurssilla opittuja asioita. Mukaan voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa ja aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, mutta mitä aikaisemmin osallistut kurssille sen parempi.

Opettajana toimii Osteopaatti, koulutettu hieroja, RYT200 joogaopettaja, STOTT pilates ohjaaja ja HELLER-konseptin mukainen synnytyksestä palautuminen ohjaaja Anna Doepel. Anna on erikoistunut raskaana olevien sekä synnyttäneiden äitien hoitoon, suoran vatsalihaksen erkauman (Rectus diastaasi) sekä lantionpohjan ongelmien kuntouttamiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Mammajoogakurssilla opit ennen kaikkea hengittämään oikein ja rentoutumaan. Sen lisäksi kurssilla tehdään harjoituksia, jotka parantavat oman kehon hallintaa ja voivat tuoda helpotusta tyypillisiin raskausoireisiin kuten selkäkipuihin, ischias vaivoihin, rannekanavaoireyhtymään, turvotukseen, levottomiin jalkoihin jne. Teemme paljon harjoituksia, jotka parantavat lantionpohjanlihasten toimintaa sekä syviä lihaksia ja opit myös hyviä asentoja, joista voi olla hyötyä synnytyksessä ja siitä palautumisessa. Puhumme myös luonnollisesta kivunlievityksestä sekä diastaasin (suoran vatsalihaksen pysyvä erkaantuminen) kuntoutuksesta.

 Mammajoogakurssit sisältävät seuraavat asiat:

1. Hengitys ja sen merkitys fysiologisesti, synnytyksessä sekä palautumisessa
2. Lantionpohjanlihakset ja niiden ongelmat ja ennaltaehkäisy
3. Raskausajan fysiologiset muutokset ja liikunta raskauden aikana 
4. Hermosto ja sen merkitys kehossa ja synnytyksessä
5. Synnytys ja siihen valmistautuminen
6. Luonnollinen kivunlievitys 
7. Synnytyksestä palautuminen sekä lantionpohjan ja erkauman kuntoutus

      OHJEET VARAUSTA JA MAKSUA VARTEN!

Luethan ohjeet huolella läpi ennen kuin teet varauksen!

PITKÄ KURSSI hinta: eur 120,00 sisältää 7 x 1,5 h harjoitusta sekä kurssimateriaalin. 

LYHYT KURSSI hinta: eur 75,00 sisältää 4 x 1,5 tuntia harjoitusta sekä kurssimateriaalin.

Tarkista kurssin pituus kurssin tiedoista. 

 

Minulle käyvät myös eazybreak, Smartum, Edenred ja epassi. Liikuntaedut maksetaan Sunnyvale  health oy:lle ja maksun suoritettua siitä tulee laittaa kuitti osoitteeseen info@organicspirit.fi. Mikäli haluat maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä tulee sinun maksaa kurssin hinnasta puolet tilille (eur 58 pitkä kurssi) tai (eur 45.00 lyhyt kurssi) Voit myös käydä maksamassa hoitolassa etukäteen koko kurssin hinnan. Jos haluat maksaa lahjakortilla sinun tulee antaa seurantanumero ja mille summalle lahjakortti on kirjoitettu. Muistathan ilmoittaa minulle mikäli maksat osan kurssista tai kokonaan liikuntaseteleillä lahjakortilla osoitteeseen info@organicspirit.fi

 

Kurssivarausta tehdessäsi toimi seuraavasti:

1. Tarkista että haluamallasi kurssilla on tilaa ajanvarauksesta www.varaaheti.fi/organicspirit

2. Suorita maksu tilille Holvi FI15 7997 7994 5545 95 (Sunnyvale health Oy) ja viestikenttään oma nimi (sama kuin millä varaus on tehty). 

3. Varaa paikkasi varausjärjestelmästä www.varaaheti.fi/organicspirit. Voit varata samalla kaikille kerroille jos haluat, mutta tärkeintä kuitenkin on, että varaus on tehty ensimmäiselle kurssipäivälle!

4. Voit laittaa maksusta minulle viestin osoitteeseen info@organicspirit.fi

Peruutukset tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkua jolloin maksu korvataan kokonaisuudessaan takaisin. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille voit korvata max kaksi kertaa muilla ohjaamillani kursseilla.

Lisätiedot info@organicspirit.fi tai puh. 044 0723912

Osoite

Lauttasaarentie 17
00200 Helsinki

Puhelin

Anna Doepel: 0440723912

Johanna Rinne: 0407412288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

Lahjakortit: rinne.johanna@hotmail.com

Seuraa somessa