Synnytyksen
stimulointihoito

Synnytyksen
stimulointihoito

SYNNYTYKSEN STIMULOINTIHOITO

 

Synnytystä voidaan käynnistellä luonnollisesti akupunktion, vyöhyketerapian ja osteopatian avulla. Hoitolassamme kaikki hoitajat tekevät myös synnytystä stimuloivaa hoitoa ja alla on kuvattu hoitajien käyttämiä eri hoitomenetelmiä.

SYNNYTYKSEN STIMULOINTIHOITO AKUPUNKTIOLLA

Hoito tehdään perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan. Hoidossa käytetään ns. synnytystä käynnistäviä akupunkitopisteitä. Äiti saa rauhassa levätä hoidon ajan neulojen vaikuttaessa. Hoito vaikuttaa sekä kehoon että mieleen.

Hoidossa voidaan yhdistellä akupunktiota, jäsenkorjausta, osteopatiaa, shiatsua, kraniosakraaliterapiaa tai hierontaa tarpeen mukaan. Hoito voidaan tehdä myös ilman neuloja akupainantana. Hoitoon voi tulla rv 38 eteenpäin.

Hoitoa tekee akupunktiohoitaja Johanna Rinne.


SYNNYTYKSEN STIMULOINTI OSTEOPATIALLA

Synnytyksen stimulaatio osteopatialla voidaan tehdä, kun 40 raskausviikkoa on täynnä tai aikaisemmin, jos lääkkeellinen käynnistäminen uhkaa. Osteopatia on lempeä ja tehokas hoitomenetelmä, joka parantaa kehon omia luonnollisia toimintoja. Synnytys voi
käynnistyä luonnollisesti mikäli siihen on edellytykset.

Hoitoa tekevät osteopaatit Anna Doepell ja Anni Stauffer.

SYNNYTYKSEN STIMULOINTIHOITO VYÖHYKETERAPIALLA

Täysiaikaisen raskauden käynnistämistä voidaan tarvittaessa auttaa vyöhyketerapian avulla. Hoidossa käsitellään tehokkaasti synnytystä stimuloivia pisteitä ja herätellään äidin kehoa tulevaan synnytykseen. Tavoitteena on rentouttaa kehoa, poistaa jännityksiä, tehdä tilaa lantioon, valmistella kohtua ja kohdunkaulaa sekä edistää supistuksia. Hoidon aikana korviin laitetaan korvakuulat kohdun vyöhykepisteisiin, jolloin äiti voi jatkaa hoitoa kotona. Lempeä synnytyksen käynnistelyä voidaan aloittaa raskausviikosta 39+0 alkaen. Tätä ennen kehoa voi valmistella synnytykseen esimerkiksi rentouttavan raskaushieronnan avulla.

Hoitoa tekee fysioterapeutti Janna Rosenqvist.

Osoite

Lauttasaarentie 17

00200 helsinki

Puhelin

Anna Doepel: 044 072 3912

Johanna Rinne: 040 741 2288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

 

Seuraa somessa