Raskaushieronta

Raskaushieronta

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille.

Raskausaika on naiselle uusi, erityinen ja syvä kokemus. Raskauden aikana nainen tulee lähemmäksi sisintään ja tietoisemmaksi itsestään. Uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi suuria muutoksia. Raskaus on kuitenkin myös hyvin luonnollinen olotila ja naisia tuleekin tukea tässä luonnollisessa lähestymisessä sekä raskauteen että synnytykseen. Naisella on sisimmässään kaikki se tieto mitä hän tulee tarvitsemaan.

Raskaushieronta auttaa naista rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvin voiva äiti. Lapsi jakaa kohdussa ollessaan äidin tuntemukset, minkä vuoksi olisi tärkeää, että äidin mieli olisi levollinen. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äidin tunteet, henkinen mielentila sekä fyysiset oireet.

Raskaushieronnassa käytämme body cushion -tyynyjä, jotka on suunniteltu raskausajan hoitoihin. Tyynyjen avulla äiti saadaan tuettua rentouttaviin ja turvallisiin asentoihin hieronnan ajaksi.

Luonnollista raskauden etenemistä sekä synnytystä voidaan tukea myös meditoinnilla, joogalla, liikunnalla, homeopatialla, vyöhyketerapialla, mielikuvaharjoittelulla sekä terveellisellä ruokavaliolla.

 

 

RASKAUSHIERONNAN HYÖTYJÄ:

 

  • Vähentää stressiä ja autaa rentoutumaan tunneperäisten ja fyysisten muutosten edessä.
  • Lisää verenkiertoa, jolloin sekä äidin että vauvan hapettuminen ja kuona-aineiden poisto tehostuu.
  • Helpottaa hormonaalisten, hengityksen, ruuansulatuksen, virtsarakon ja muiden raskauden aikaisten fysiologisten muutosten tuomia ongelmia.
  • Lisää lymfa- eli imunestekiertoa ja vähentää turvotusta.
  • Helpottaa lilhaskipuja ja lihaskramppeja. Vähentää esim. ischiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua laukaisemalla lihasjännitystä pakaran ja reisien alueelta.
  • Helpottaa liitoskipuja. Hieronnan ja kevyen mobilisoinnin lisäksi äidille ohjataan lepoasentoja ja liikeharjoituksia kotiin.
  • Valmistaa äitiä kohtaamaan vauva rakkaudella ja hellyydellä ja edistää äidinvaistojen kehittymistä.
  • Auttaa kehittämään kehonh hallintaa ja valmistamaan kehoa aktiiviseen synnytykseen.
  • Valmistaa äitiä tulevaan synnytykseen. Auttaa vähentämään synnytyskipua.
  • Nopeuttaa raskaudesta ja aktiivisesta- ja keisarinleikkaussynnytyksestä palautumista.

Osoite

Lauttasaarentie 17

00200 helsinki

Puhelin

Anna Doepel: 044 072 3912

Johanna Rinne: 040 741 2288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

La ja Su toimisto kiinni.

 

Seuraa somessa