VAUVAHIERONTAKURSSIT

VAUVAHIERONTAKURSSI 1 kk – 12 kk ikäisille vauvoille

Vastasyntyneen hieronnassa keskitymme pienen vauvan hieronnan ja kosketuksen erityispiirteisiin. Käymme kahden kurssikerran aikana läpi koko vauvan hieronnan. Lisäksi saat neuvoa kantoliinan käytössä, mahdollisten vatsaongelmien hoidosta sekä kosketuksen ja hieronnan positiivisista vaikutuksista vauvaan. Keskustelemme myös ruokavalion merkityksestä imetyksen aikana.

Vauvat tulevat mukaan kurssille!

Kurssi kokoontuu yhteensä kaksi kertaa. KURSSIAIKATAULUT NÄET TÄÄLTÄ!

Kurssin hinta on 55 € sisältäen kattavan kurssimateriaalin, piirrokset hierontareiteistä sekä kurssilla käytettävät hierontaöljyt.

KURSSIN SISÄLTÖ:

 • Vauvahieronnan vaikutuksia: hengityksen syveneminen, ruuansulatuksen paraneminen, verenkierron vilkastuminen, vaikutus hormoneihin ja hermoston toimintaan.
 • Kosketuksen merkitys vauvan kehitykselle.
 • Happiest Baby-rauhoittamismenetelmän opettelu
 • Äidin ja vauvan varhaisvaiheen vuorovaikutuksen tukeminen ja merkitys vauvan kehitykselle.
 • Kantamisen edut ja kantoliinan käytännön harjoittelua.
 • Vauvan kantoasentojen harjoittelua ja vauvan motoristen taitojen kehittymisen tukeminen esim. oikeaoppisen kääntymisen harjoittelun avulla.
 • ”Aivojumppa” eli vauvan motoriikan ja resiprokaalisuuden (vuorotahtisuuden) tukeminen erityisen vauvajumpan avulla. Tämä liikesarja on myös ihana opettaa kotona vauvan isälle! Vauvat nauttivat liikkeestä!
 • Vauvan vatsakivut, ilmavaivat ja refluksioireet sekä niiden hoito hieronnalla ja ruokavaliolla. Jos vauvallasi on runsaasti vatsaoireita, suosittelen tuomaan hänet yksilöhoitoon, jossa saat myös yksilölliset hoito- ja hierontaohjeet kotiin.
 • Hieronnassa käytettävät luomuöljyt sekä turvalliset eteeriset öljyt vatsakipujen, unettomuuden ja levottomuuden apuna. Kurssilla on myös myytävänä öljyjä.
 • Käytännössä harjoittelemme koko vauvan hieronnan intialaisen vauvahieronnan metodein ja opettelemme muutamia hyödyllisiä akupainantapisteitä (esim. rauhoittaminen, nukuttaminen, nenän tukkoisuuden hoito, vatsan toimintapisteet, ym.) sekä vyöhyketerapiaa (esim. suolisto, rentoutus, rauhoittaminen)
 • Opettelemme kurssilla kantoliinan sidonnan käytännössä toisella tapaamiskerralla.

 OHJEET VARAUSTA JA MAKSUA VARTEN!

Varauksen vauvahierontakurssille voit tehdä molemmille kurssipäiville suoraan ajanvarauksesta www.varaaheti.fi/organicspirit  

Kurssin hinta 55 € maksetaan tilille Holvin tilille FI61 7997 7990 8269 30 (perheen onni oy). Viestikenttään osallistujan nimi eli sama kuin millä varaus on tehty.

Mikäli haluat maksaa lahjakortilla niin ilmoita meille seurantanumero s-postilla ja varaudu näyttämään lahjakortti myös paikan päällä. Maksaessasi liikuntaeduilla, laita meille vahivstus maksusta s-postilla. 

Lisätiedot info@organicspirit.fi 

 

Sinä ja vauvasi olette lämpimästi tervetulleita mukaan kurssille!

 

Osoite

Lauttasaarentie 17
00200 Helsinki

Puhelin

Anna Doepel: 0440723912

Johanna Rinne: 0407412288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

Lahjakortit: rinne.johanna@hotmail.com

Seuraa somessa