Äänimaljahoito ja sointukylpy

Äänimaljahoito perustuu 5 000 vuotta vanhaan idän kulttuurien käyttämään Veda-menetelmään, jonka mukaan ihmisellä on alkukantainen tarve muodostaa ääniä ja käyttää niiden tuottamaa energiaa hyödyksi terveytensä ylläpidossa.

Äänimaljahoito on resonanssiin (eli myötävärähtelyyn) sekä ääniaaltoihin perustuva syvärentoutusmenetelmä, joka hoitaa kehoa, mieltä ja sielua lempeästi. Se saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään ja harmonisoitumaan. Äänivärähtely hieroo kehon soluja myöten ja siten saavuttaa paikat minne ei käsillä pääse hieromaan. Sekä äänimaljahoito että sointukylpu laskevat aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle rentouttaen kehoa ja mieltä hyvin syvällisesti ja hermostoa rauhoittaen.

Maljoista syntyy matalataajuista ääntä sekä värähtelyä, joka saa kudokset resonoimaan ja tuottaa kehossa syvän rentoutuneisuuden tilan. Tämän seurauksena lihasten jännitys laukeaa, verenkierto paranee, kehon osat rentoutuvat ja lämpenevät, autonominen hermosto rauhoittuu ja aineenvaihdunta aktivoituu.

Äänimaljahoidossa maljoja soitetaan asiakkaan keholla ja kehon yläpuolella. Hoidon aikana asiakas on sekä päin- että selinmakuulla. Hoidossa käydään koko keho läpi päästä varpaisiin.

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Molemmat makaavat alustoilla lattialla ja maljoja soitetaan molempien kehoilla sekä niiden päällä. Parihoitoon voi tulla lapsen, puolison tai ystävän kanssa.

Äänimaljahoito ja sointukylvyt soveltuvat myös raskaanaoleville.

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus.

Siinä osallistujat makaavat rennosti viltin alla jumppapatjoilla. Jokaisella on oma turvallinen tila, jossa voi antaa maljojen äänten ja lempeän värähtelyn kuljettaa itsensä syvään rentoutumiseen ja stressistä vapautumiseen. Päästää irti arjen kiireestä ja hälystä ja antautua äänimaailman harmonialle.

Sointukylvyt sopivat kaikenlaisille ryhmille perheistä ystäväporukkoihin, harrastusryhmille, päiväkoteihin ja kouluihin, yritysten ja työhyvinvointia edistävään toimintaan.

Osoite

Lauttasaarentie 17

00200 helsinki

Puhelin

Anna Doepel:

044 072 3912

Johanna Rinne:

040 741 2288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

La ja Su toimisto kiinni.

 

Seuraa somessa