SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMINEN – KURSSI

Palautumisharjoittelu synnyttäneille on suunniteltu ja räätälöity tuoreille äideille heidän tarpeidensa ja kykyjensä mukaan. Synnytyksestä palautuminen kurssi pohjautuu HELLER konseptiin. Tunneilla harjoitetaan rauhallisesti, sekä oikeaoppisesti mm. lantionpohjan lihakset, syvät vatsa- ja selkälihakset sekä venytellään ja rentoudutaan. Jokaiseen tuntiin kuuluu pieni teoriaosa, sekä paljon hyödyllisiä vinkkejä, kuten oikean asennon löytäminen, imetysasennot, miten kannan ja nostan vauvaa, mitä teen, jos virtsa karkaa ja paljon muuta.

Tunnin keskipisteenä saa kerrankin olla äiti. Huomioimme tietenkin myös vauvat, mutta ensisijaisesti kyse on äidin palautumisesta, jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Vauvatkin hyötyvät hyvinvoivasta äidistä.

 

Harjoitusten tavoitteet ovat: 

  • ennaltaehkäistä kohdun-tai virtsarakon laskeumia
  • selän jännitys- ja kiputilojen vähentäminen
  • kohentaa kehon hahmottamis- ja rentoutuskykyä
  • ennaltaehkäistä rektusdiastaasit (suorien vatsalihasten pysyvä erkaantuminen)

Miksi palautumisharjoittelu on tärkeää synnytyksen jälkeen?

 Naisilla voi olla monenlaisia palautumisongelmia. Syynä voivat olla hankala synnytys, avustettu synnytys, monikkoraskaus, jne. Myös keisarileikkauksen jälkeen on hyvä osallistua. Lantionpohjanlihakset saattavat olla vaurioituneet, mikä taas vaikuttaa syvien ja stabilisoivien lihasten toimintakykyyn ja siten myös ryhtiin. Inkontinenssiongelmat ovat yksi yleinen oire lantionpohjan toimintakykyhäiriöistä. Oikeat harjoitukset edistävät myös synnytyksessä tulleiden haavojen ja repeämien paranemista. Liiallinen rasitus voi taas häiritä ja hidastaa paranemisprosessia. Sen lisäksi oikeaoppinen palautumisharjoittelu edistää kohdun palautumista, aktivoi pallean toimintaa ja vähentää veritulppariskiä.

Tule mukaan harjoittelemaan pienryhmissä ja palautumaan raskaudesta! Voit aloittaa harjoitukset noin 4 viikkoa synnytyksen jälkeen. Aloittaminen ei koskaan ole liian myöhäistä! Tunnit muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, jossa jokainen tunti pohjautuu edellisellä tunnilla opittuun.

Kurssin vetäjänä toimii Anna Doepel, joka on koulutukseltaan Osteopaatti, Koulutettu urheiluhieroja, RYT 200 joogaopettaja sekä STOTT Pilates ohjaaja. Lisäksi Anna on käynyt saksalaisen HELLER konseptin mukaisen Synnytyksen jälkeinen palautumisharjoittelu- koulutuksen. Anna on erikoistunut raskaana olevien, synnyttäneiden sekä vauvojen ohjaamiseen, valmentamiseen ja hoitoon.

 

OHJEET VARAUSTA JA MAKSUA VARTEN! Luethan ohjeet huolella läpi ennen kuin teet varauksen!

Kurssin hinta: 90,00 eur joka sisältää 5 x 60 min tuntia harjoitusta sekä kurssimateriaalin. Kun maksu on suoritettu voit varata paikan osoitteessa www.varaaheti.fi/organicspirit.

Minulle käyvät myös eazybreak, Smartum, Edenred ja epassi. Liikuntaedut maksetaan Sunnyvale  health oy:lle ja maksun suoritettua siitä tulee laittaa kuitti osoitteeseen info@organicspirit.fi. Mikäli haluat maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä tulee sinun maksaa kurssin hinnasta puolet tilille. Voit myös käydä maksamassa hoitolassa etukäteen koko kurssin hinnan. Jos haluat maksaa lahjakortilla sinun tulee antaa seurantanumero ja mille summalle lahjakortti on kirjoitettu. Muistathan ilmoittaa minulle mikäli maksat osan kurssista tai kokonaan liikuntaseteleillä lahjakortilla osoitteeseen info@organicspirit.fi

Kurssivarausta tehdessäsi toimi seuraavasti:

1. Tarkista että haluamallasi kurssilla on tilaa ajanvarauksesta www.varaaheti.fi/organicspirit

2. Suorita maksu Sunnyvale health Oy.n tilille Holvi FI15 7997 7994 5545 95 ja viestikenttään oma nimi (sama kuin millä varaus on tehty).

3. Varaa paikkasi varausjärjestelmästä www.varaaheti.fi/organicspirit ensimmäiselle kurssikerralle. Kun paikkasi on vahvistunut niin lisään sinut kaikille kerroille. 

4. Voit laittaa maksusta minulle viestin osoitteeseen info@organicspirit.fi

Peruutukset tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkua jolloin maksu korvataan kokonaisuudessaan takaisin. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille voit korvata max kaksi kertaa muilla kursseilla tai ohjaamillani viikkotunneilla mikäli on tilaa.

Lisätiedot info@organicspirit.fi

Osoite

Lauttasaarentie 17
00200 Helsinki

Puhelin

Anna Doepel: 0440723912

Johanna Rinne: 0407412288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

Lahjakortit: rinne.johanna@hotmail.com

Seuraa somessa