MAMMAJOOGA KURSSI

 

KURSSIAIKATAULUT NÄET TÄÄLTÄ!

Kurssilta saat paljon hyviä ohjeita ja tietoa raskaudesta, raskausajan liikunnasta, synnytyksestä sekä siitä palautumisesta. Lisäksi kurssista on paljon hyötyä joogaa tai pilatesta jo harrastaville sekä sitä aloittaville. Kurssi perustuu joogaan, mutta on saanut vaikutteita pilateksesta sekä osteopatiasta saatuihin oppeihin. Kurssilla on jokaisella kerralla myös hiukan teoriaa varsinaisen harjoituksen lisäksi ja saat mukaasi myös materiaalin, joka tukee kurssilla opittuja asioita. Mukaan voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa ja aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, mutta mitä aikaisemmin osallistut kurssille sen parempi.

Opettajana toimii Osteopaatti, koulutettu hieroja, RYT200 joogaopettaja sekä STOTT pilates ohjaaja ja HELLER-konseptin mukainen synnytyksestä palautuminen ohjaaja Anna Doepel. Anna on erikoistunut raskaana olevien sekä synnyttäneiden äitien hoitoon, suoran vatsalihaksen erkauman (Rectus diastaasi) sekä lantionpohjan ongelmien kuntouttamiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Mammajoogakurssilla opit ennen kaikkea hengittämään oikein ja rentoutumaan. Sen lisäksi kurssilla tehdään harjoituksia, jotka parantavat oman kehon hallintaa ja voivat tuoda helpotusta tyypillisiin raskausoireisiin kuten selkäkipuihin, ischias vaivoihin, rannekanavaoireyhtymään, turvotukseen, levottomiin jalkoihin jne. Teemme paljon harjoituksia, jotka parantavat lantionpohjanlihasten toimintaa sekä syviä lihaksia ja opit myös hyviä asentoja, joista voi olla hyötyä synnytyksessä ja siitä palautumisessa. Puhumme myös luonnollisesta kivunlievityksestä sekä diastaasin (suoran vatsalihaksen pysyvä erkaantuminen) ennaltaehkäisystä.

Mammajoogakurssit sisältävät seuraavat asiat:

1. Hengitys ja sen merkitys fysiologisesti, synnytyksessä sekä palautumisessa

2. Lantionpohjanlihakset ja niiden ongelmat ja ennaltaehkäisy

3. Raskausajan fysiologiset muutokset ja liikunta raskauden aikana sekä erkauman ennaltaehkäisy

4. Rentoutuminen

5. Synnytys ja siihen valmistautuminen

6. Luonnollinen kivunlievitys

7. Synnytyksestä palautuminen sekä lantionpohjan ja erkauman kuntoutus

 

OHJEET VARAUSTA JA MAKSUA VARTEN! Luethan ohjeet huolella läpi ennen kuin teet varauksen!

PITKÄ KURSSI hinta: eur 120,00 sisältää 7 x 1,5 tuntia tai eur 105,00 sisältää 6 x 1,5 h harjoitusta sekä kurssimateriaalin. Tarkista kurssin pituus kurssin tiedoista.

LYHYT KURSSI hinta: eur 75,00 sisältää 4 x 1,5 tuntia harjoitusta sekä kurssimateriaalin.

Varaukset osoitteessa www.varaaheti.fi/organicspirit.

Meillä käyvät myös Smartumin, Edenredin, TYKY liikuntasetelit ja niiden kortit sekä sporttipassi. Mikäli haluat maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä tulee sinun maksaa kurssin hinnasta puolet tilille (eur 58 pitkä kurssi) tai (eur 45.00 lyhyt kurssi) Voit myös käydä maksamassa hoitolassa etukäteen koko kurssin hinnan. Jos haluat maksaa lahjakortilla sinun tulee antaa seurantanumero ja mille summalle lahjakortti on kirjoitettu. Muistathan ilmoittaa minulle mikäli maksat osan kurssista tai kokonaan liikuntaseteleillä osoitteeseen ph.annadoepel@outlook.com

Kurssivarausta tehdessäsi toimi seuraavasti:

1. Tarkista että haluamallasi kurssilla on tilaa ajanvarauksesta www.varaaheti.fi/organicspirit

2. Suorita maksu tilille (pitkä kurssi x 7 eur 120.00 tai x 6 eur 105,00 tai lyhyt kurssi x 4 eur 75.00) Nordea FI87 1647 3500 0001 70 ja viestikenttään oma nimi (sama kuin millä varaus on tehty). Tarkista kurssin pituus kurssin tiedoista.

3. Varaa paikkasi varausjärjestelmästä www.varaaheti.fi/organicspirit. Voit varata samalla kaikille kerroille. Tärkeintä kuitenkin on, että varaus on tehty ensimmäiselle kurssipäivälle.

4. Voit laittaa maksusta minulle viestin osoitteeseen ph.annadoepel@outlook.com

Peruutukset tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkua jolloin maksu korvataan kokonaisuudessaan takaisin. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille voit korvata max kaksi kertaa muilla ohjaamillani kursseilla.

Lisätiedot ph.annadoepel@outlook.com tai puh. 044 0723912

 

 

Anna Doepel

Osoite

Lauttasaarentie 17

00200 helsinki

Puhelin

Anna Doepel: 044 072 3912

Johanna Rinne: 040 741 2288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

La ja Su toimisto kiinni.

 

Seuraa somessa