Vauvahieronta

Vauvahieronta

Vauvahieronnalla on paljon myönteisiä vaikutuksia vauvaan. Tervetuloa opiskelemaan tämä ihana ja antoisa hoitomuoto!

Synnytys on suuri muutos vauvalle. Kohdunsisäinen elämä vaihtuu kohdun ulkoiseen elämään ja olosuhteet ovat hyvin erilaiset. Vastasyntynyt tarvitsee ympärilleen lämpöä, läheisyyttä, hellyyttä, turvallisuutta sekä äidin ja/tai isän. Paras paikka vastasyntyneelle on olla kenguruhoidossa äidin tai isän paidan alla iho ihoa vasten. Ihanaa sekä vauvalle että äidille! Voit kysyä meiltä kenguruhoidosta halutessasi lisää.

Vauvahieronnan ydinajatus on rakkauden tunteen välittäminen ja vauvan toivottaminen tervetulleeksi maailmaan turvallisen ja hoivaavan kosketuksen avulla. Hierojasta siirtyy vauvaan elintärkeää tunneravintoa.

Vauvahieronta ei ole hoitomuoto,vaikka sen avulla pystytäänkin vahvistamaan vauvan yleiskuntoa ja eri elinten toimintoja. Hieronnan vaikutuksia vauvaan on mm. verenkierron vilkastuminen, hengityksen syveneminen, ruuansulatuksen vauhdittuminen, hermoston tasapainottuminen ihon reseptoreiden kautta, lihasjännitysten laukeaminen, unen laadun parantuminen ja syveneminen, motorisen kehityksen edesauttaminen, jne. Äidin hieroessa vauvaa lisääntyy äidillä samojen hyvän olon hormonien erittyminen kuin vauvalla. Tämä vaikuttaa äidinmaidon eritystä lisäävästi. Vauvahieronta on sanatonta viestintää vauvan ja hierojan välillä.

Hierontamenetelmä, jota vauvoilla käytämme, on Kirsti Rikalan suomeen tuoma intialainen vauvahieronta, johon yhdistetään meridiaanien (energiakanavia) ja vyöhykepisteiden hierontaa.

Voit tulla oppimaan vauvahierontaa joko yksilöohjaukseen tai vauvahierontakurssille. Terveydenhuoltoalan ammattilaisille järjestämme vauvahieronnan ohjaajakoulutusta.

Vauvahieronnan yksilöohjaus kestää noin 90 min ja maksaa 80 €. Kursseista löydät lisätietoa koulutukset-sivuilta.

Osoite

Lauttasaarentie 17

00200 helsinki

Puhelin

Anna Doepel: 044 072 3912

Johanna Rinne: 040 741 2288

Hoitojen varaukset ja peruutukset ajanvarauksesta tai suoraan hoitajalle!

Email

Toimisto: info@organicspirit.fi

La ja Su toimisto kiinni.

 

Seuraa somessa